top of page
50 Modellen gezocht die dit jaar 50 zijn/worden

Ik zoek mensen (m/v/x) die op de foto willen voor het thema 50 vijftigers (geboren in1973).

Ik wil een serie pure portretten maken, in de omgeving van het model. Een mooie documentaire. Pure foto’s, puur jou zoals je nu bent. Met een kort interview/verhaal: waar sta je nu in het leven? Hoe kijk je terug maar vooral waar droom je nog van? Hoe is het om vijftig te zijn? Foto’s en verhaal hebben een doel: een mooi boek maken met vijftig mooie foto's en verhalen.

Ikzelf word ook dit jaar vijftig en kan mij nog herinneren als jong meisje: wow, vijftig dat is best oud. Maar nu ben ik het bijna, maar ik voel me juist heel levendig en krachtig. Mijn mooiste ik, na al die jaren. Maar niet iedereen zal op datzelfde punt staan, omdat het leven voor iedereen anders kan verlopen. Ik wil vooral een krachtig en realistisch verhaal neerzetten met de diverse portretten. Ode aan vijftig zijn, ode aan het leven. Wil je meedoen, op basis van TFP (Time for Print) stuur een email naar:

shoot@trinity-communicatie.nl

Liefst wel regio Rijnmond. Of je hebt een prachtig, bijzonder verhaal: dan rijd ik graag verder. Als dank voor je medewerking krijg je 2-3 HR-foto's naar keuze (beperkt i.v.m. nabewerking) en het uiteindelijke boek.

 

Ik ben integer en respectvol. Met toestemming ook zichtbaar op website of social media en  uiteindelijk in het boek.

Dank en lieve groet, Mari 

1.png
logo trinity 2 kroon zwarrt.png

Lach eens... 

Email

shoot@trinity-communicatie.nl

 

Telefoon

0624771998

KvK Rotterdam 67 53 34 85

Bericht ontvangen!

bottom of page